Özgöçmen

Muhtarlar Çalıştayı Gülşehir'de düzenlendi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 22.10.2021 - 12:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Muhtarlar Çalıştayı Gülşehir'de düzenlendi

Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Gülşehir ilçesinde kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Gülşehir ilçesinde kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.    İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilerin Hak ve Yükümlülükleri, Doğru Bilinen Yanlışlar, Uluslararası Koruma ve İkamet Hakkında Bilgilendirme ve İstatistiki veriler ile ilgili sunum yapılarak köy ve mahalle muhtarları bilgilendirildi.Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Büyüksün Türkiye, Aslında videoları izletilerek toplantının son oturumu olan istişare bölümünde, mahallelerdeki sosyal uyum düzeyi, karşılaşılan sorunlar ve muhtarlarımızın önerileri konuşuldu.    Mahalle ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek Göç idaresi İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nevşehir’de Yaşayan Yabancılar Fotoğraf Dergisi ve Yabancılar İçin Kent Rehberi takdim edildi.    İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü personeli ile birlikte ilçede ikamet eden Suriye uyruklu aileye hasbihal etmek, ihtiyacı oldukları kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğu htirmek amacı ile hane ziyareti gerçekleştirilerek Muyu Okul Çantası, Eğlence Kutusu, maske ve bere hediye edildi. 
Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Gülşehir ilçesinde kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyuma yönelik yerel düzeyde bilgilendirme amacıyla Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantısı Gülşehir ilçesinde kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlendi. 

 

İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilerin Hak ve Yükümlülükleri, Doğru Bilinen Yanlışlar, Uluslararası Koruma ve İkamet Hakkında Bilgilendirme ve İstatistiki veriler ile ilgili sunum yapılarak köy ve mahalle muhtarları bilgilendirildi.Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Büyüksün Türkiye, Aslında videoları izletilerek toplantının son oturumu olan istişare bölümünde, mahallelerdeki sosyal uyum düzeyi, karşılaşılan sorunlar ve muhtarlarımızın önerileri konuşuldu. 

 

Mahalle ziyaretleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek Göç idaresi İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nevşehir’de Yaşayan Yabancılar Fotoğraf Dergisi ve Yabancılar İçin Kent Rehberi takdim edildi. 

 

İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü personeli ile birlikte ilçede ikamet eden Suriye uyruklu aileye hasbihal etmek, ihtiyacı oldukları kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğu htirmek amacı ile hane ziyareti gerçekleştirilerek Muyu Okul Çantası, Eğlence Kutusu, maske ve bere hediye edildi. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.