Yeni eğitim içerikleri hazırlandı

EĞİTİM 14.09.2022 - 11:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yeni eğitim içerikleri hazırlandı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılı genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" olarak belirlenmiş olup ilimiz yerel hedefi de "Öz Disiplin Geliştirme" olarak belirlenmiştir
    NEVŞEHİR(MHA) Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılı genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" olarak belirlenmiş olup ilimiz yerel hedefi de "Öz Disiplin Geliştirme" olarak belirlenmiştir. Yerel hedefin eğitim kurumlarında planlı, standart ve sürdürülebilir olarak sunulabilmesi amacıyla; "Öz Disiplin Geliştirme" yerel hedefinin gerçekleştirilmesi için öğrencilerin yaş ve gelişim düzeylerine göre okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenci, velileri ve öğretmenlerine yönelik eğitim içerikleri hazırlandı.   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; İl Yerel Hedef İçeriği Hazırlama Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içerikleri Nevşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezinin https://nevsehirram.meb.k12.tr/ internet adresi Rehberlik bölümü sekmesinde yayınlandı.  Okulların Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servislerince, komisyon tarafından alınan kararlar doğrultusunda iş ve işlemler yürütülecek.  
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılı genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" olarak belirlenmiş olup ilimiz yerel hedefi de "Öz Disiplin Geliştirme" olarak belirlenmiştir

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılı genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" olarak belirlenmiş olup ilimiz yerel hedefi de "Öz Disiplin Geliştirme" olarak belirlenmiştir. Yerel hedefin eğitim kurumlarında planlı, standart ve sürdürülebilir olarak sunulabilmesi amacıyla; "Öz Disiplin Geliştirme" yerel hedefinin gerçekleştirilmesi için öğrencilerin yaş ve gelişim düzeylerine göre okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenci, velileri ve öğretmenlerine yönelik eğitim içerikleri hazırlandı.  

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; İl Yerel Hedef İçeriği Hazırlama Komisyonu tarafından hazırlanan eğitim içerikleri Nevşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezinin https://nevsehirram.meb.k12.tr/ internet adresi Rehberlik bölümü sekmesinde yayınlandı. 
Okulların Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servislerince, komisyon tarafından alınan kararlar doğrultusunda iş ve işlemler yürütülecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.