Voleybolda heyecan başlıyor

SPOR 21.10.2021 - 18:03, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Voleybolda heyecan başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nin ilk haftasında Nevşehir Numune Gençlik, Adam Voleybol takımını konuk ediyor.
  2021-2022 sezonunda Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Nevşehir Numune Gençlik, ilk maçını bugün oynayacak.   Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda Nevşehir Numune Gençlik ile Adam Voleybol kulüpleri arasında oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak.   Karşılaşma Nevşehir Belediyesi web tv kanalı olan tvnev’in sosyal medya ve youtube hesaplarından canlı olarak ekranlara gelecek.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nin ilk haftasında Nevşehir Numune Gençlik, Adam Voleybol takımını konuk ediyor.

 

2021-2022 sezonunda Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Nevşehir Numune Gençlik, ilk maçını bugün oynayacak.

 

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda Nevşehir Numune Gençlik ile Adam Voleybol kulüpleri arasında oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak.

 

Karşılaşma Nevşehir Belediyesi web tv kanalı olan tvnev’in sosyal medya ve youtube hesaplarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.