Millet İttifakının İl Başkanları bir araya geliyor

SİYASET 14.02.2022 - 16:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Millet İttifakının İl Başkanları bir araya geliyor

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine bir araya gelen Millet İttifakının liderlerinin ardından bu kez İl Başkanları Nevşehir'de bir araya gelecekler.
      NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine bir araya gelen Millet İttifakının liderlerinin ardından bu kez il başkanları Nevşehir'de bir araya gelecekler.   CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'in daveti üzerine İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Demokrat Parti İl Başkanı Murat Kul, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Yasakçı düzenlenecek akşam yemeğinde bir masa etrafında toplanacaklar.   Ülke ve Nevşehir meselelerinin ele alınacağı yemekli toplantıya Nevşehir'de faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarından birer temsilci de davet edildi.   Toplantıya Deva Partisinin il ve merkez ilçe başkanları henüz atanmaması dolayısıyla davet edilemedi.  
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine bir araya gelen Millet İttifakının liderlerinin ardından bu kez İl Başkanları Nevşehir'de bir araya gelecekler.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine bir araya gelen Millet İttifakının liderlerinin ardından bu kez il başkanları Nevşehir'de bir araya gelecekler.  

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'in daveti üzerine İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Demokrat Parti İl Başkanı Murat Kul, Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Yasakçı düzenlenecek akşam yemeğinde bir masa etrafında toplanacaklar.  

Ülke ve Nevşehir meselelerinin ele alınacağı yemekli toplantıya Nevşehir'de faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarından birer temsilci de davet edildi.  

Toplantıya Deva Partisinin il ve merkez ilçe başkanları henüz atanmaması dolayısıyla davet edilemedi.  




















Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.