Özgöçmen

Türk Eğitim Sen ilk ders zilini Kozaklı’da çaldı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 13.09.2022 - 09:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türk Eğitim Sen ilk ders zilini Kozaklı’da çaldı

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zilini Kozaklı’da eğitim çalışanları ile buluşarak karşıladı.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı Memiş Bülbül ve Kozaklı Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Mehmet Akif Alan Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunda eğitim çalışanları ile eğitimcinin gündemini değerlendirdiler. “Kozaklı İlçe Başkanı Alan’a hayırlı olsun ziyareti” Türk Eğitim Sen; 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Kozaklı ilçesinde Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunda, Atatürk İlkokulunda eğitim çalışanları ile buluştu. Ziyaretlerle ilgili Başkan Urgenç; Eğitim ve öğretim yılının ülkemize, çocuklarımıza, eğitim çalışanlarına hayırlı olması dileklerimizi paylaştık. Kozaklı İlçe Başkanı Mehmet Akif Alan'ı Müdür olarak atandığı Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunda ziyaret ederek tebrik ettik. Büyük zafer'in 100.yılı anısına Başkomutan Atatürk adını verdiğimiz tablomuzu hediye ettik. Eğitim çalışanları ile Meslek Kanunu, Banka Promosyonlarının güncelleme taleplerimizi, eğitim ve öğretim yılı hazırlık ödeneği atama sistemleri üzerine yaptığımız çalışmaları aktardık. Doğruyu adaleti hakkı haykıran meslektaşlarımızı Atatürk ajandaları ve kalemlerimizi ilk günün anısına hediye ettik. Başaracağız. 2023 Türk Eğitim Sen Yetki Yılı Olacaktır. İfadelerini kullandı. “Kozaklı Kaymakamı Adıbelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu” Türk Eğitim Sen şube başkanı Tayfur Urgenç, şube başkan yardımcısı Memiş Bülbül ve TES. Kozaklı ilçe başkanı Mehmet Akif Alan Kozaklı ilçe kaymakamı Erkan Adıbelli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayın kaymakamımızla Kozaklı eğitimine dair bir süre değerlendirmede bulundular. TES. Kozaklı ilçe bakanı Mehmet Akif Eren banka promosyonlarının güncel ekonomik şartlara göre güncellemesi talebini paylaştı. “İlçe Milli Eğitim Müdürü ziyaret edildi” TES. İl başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı Memiş Bülbül ve Kozaklı ilçe başkanı Mehmet Akif Alan Kozaklı ilçe milli eğitim müdürü Ali Aşkar ve Özgür Töngür'ü ziyaret ederek eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerini paylaştılar. İlçe Mem’de ziyaretlerde bulundular. İlçe Mem. Ali Aşkar nezdinde Kozaklı ve ilimizdeki eğitim çalışanlarına hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zilini Kozaklı’da eğitim çalışanları ile buluşarak karşıladı.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı Memiş Bülbül ve Kozaklı Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Mehmet Akif Alan Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunda eğitim çalışanları ile eğitimcinin gündemini değerlendirdiler.

“Kozaklı İlçe Başkanı Alan’a hayırlı olsun ziyareti”

Türk Eğitim Sen; 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Kozaklı ilçesinde Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunda, Atatürk İlkokulunda eğitim çalışanları ile buluştu. Ziyaretlerle ilgili Başkan Urgenç; Eğitim ve öğretim yılının ülkemize, çocuklarımıza, eğitim çalışanlarına hayırlı olması dileklerimizi paylaştık. Kozaklı İlçe Başkanı Mehmet Akif Alan'ı Müdür olarak atandığı Şehit Şenol Çoşkun İlkokulunda ziyaret ederek tebrik ettik. Büyük zafer'in 100.yılı anısına Başkomutan Atatürk adını verdiğimiz tablomuzu hediye ettik. Eğitim çalışanları ile Meslek Kanunu, Banka Promosyonlarının güncelleme taleplerimizi, eğitim ve öğretim yılı hazırlık ödeneği atama sistemleri üzerine yaptığımız çalışmaları aktardık. Doğruyu adaleti hakkı haykıran meslektaşlarımızı Atatürk ajandaları ve kalemlerimizi ilk günün anısına hediye ettik. Başaracağız. 2023 Türk Eğitim Sen Yetki Yılı Olacaktır. İfadelerini kullandı.

“Kozaklı Kaymakamı Adıbelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu”

Türk Eğitim Sen şube başkanı Tayfur Urgenç, şube başkan yardımcısı Memiş Bülbül ve TES. Kozaklı ilçe başkanı Mehmet Akif Alan Kozaklı ilçe kaymakamı Erkan Adıbelli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sayın kaymakamımızla Kozaklı eğitimine dair bir süre değerlendirmede bulundular. TES. Kozaklı ilçe bakanı Mehmet Akif Eren banka promosyonlarının güncel ekonomik şartlara göre güncellemesi talebini paylaştı.

“İlçe Milli Eğitim Müdürü ziyaret edildi”

TES. İl başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı Memiş Bülbül ve Kozaklı ilçe başkanı Mehmet Akif Alan Kozaklı ilçe milli eğitim müdürü Ali Aşkar ve Özgür Töngür'ü ziyaret ederek eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerini paylaştılar. İlçe Mem’de ziyaretlerde bulundular. İlçe Mem. Ali Aşkar nezdinde Kozaklı ve ilimizdeki eğitim çalışanlarına hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.