TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Kapadokya turizmcileri ile bir araya geldi

TURİZM 17.09.2022 - 09:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, Kapadokya turizmcileri ile bir araya geldi

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki TÜRSAB Heyeti’nin Türkiye turundaki ikinci durağı Kapadokya bölgesi oldu.
  Ziyaret kapsamında Nevşehir ve Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentalarıyla bir buluşma gerçekleştirilirken akşam yemeğinde bölgedeki acenta temsilcileriyle bir araya gelen Firuz Bağlıkaya, bu bölgede faaliyet gösteren üyeleri dinleyerek sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Bağlıkaya, TÜRSAB’ın hayata geçirdiği çalışmalar ile geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin hedeflerini de üyelerle paylaştı.   TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir’de açıklamasında, “Genel Başkanımız Firuz Bağlıkaya öncülüğünde TÜRSAB heyeti ile çıktığımız Türkiye turumuzun en özel durağı Kapadokya bölgesindeydik. Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentelarımızla bir araya gelerek hem bölgemizdeki sorunları konuştuk hem hasret giderdik” dedi.   TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya liderliğindeki heyette; TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer ile Soner Bacaksız, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ali Emre Mart, Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Gül ve Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır yer aldı.
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki TÜRSAB Heyeti’nin Türkiye turundaki ikinci durağı Kapadokya bölgesi oldu.

 

Ziyaret kapsamında Nevşehir ve Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentalarıyla bir buluşma gerçekleştirilirken akşam yemeğinde bölgedeki acenta temsilcileriyle bir araya gelen Firuz Bağlıkaya, bu bölgede faaliyet gösteren üyeleri dinleyerek sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Bağlıkaya, TÜRSAB’ın hayata geçirdiği çalışmalar ile geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin hedeflerini de üyelerle paylaştı.

 

TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir’de açıklamasında, “Genel Başkanımız Firuz Bağlıkaya öncülüğünde TÜRSAB heyeti ile çıktığımız Türkiye turumuzun en özel durağı Kapadokya bölgesindeydik. Kapadokya’da faaliyet gösteren seyahat acentelarımızla bir araya gelerek hem bölgemizdeki sorunları konuştuk hem hasret giderdik” dedi.

 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya liderliğindeki heyette; TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer ile Soner Bacaksız, Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Erciyes Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ali Emre Mart, Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı İbrahim Gül ve Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.