AK Partili eski başkanlar, Bakan Yardımcısı Gizligider'i ziyaret etti

SİYASET 07.07.2022 - 08:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

AK Partili eski başkanlar, Bakan Yardımcısı Gizligider'i ziyaret etti

AK Partili eski belediye başkanları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
    AK Parti’de belediye başkanlığı görevinde bulunan isimler Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile bir süre görüşen belediye başkanları daha sonra ise Bakan Yardımcısı Gizligider’e çeşitli hediye takdiminde bulundular.   Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’de ziyaretlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür etti.  
AK Partili eski belediye başkanları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.

 

 

AK Parti’de belediye başkanlığı görevinde bulunan isimler Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile bir süre görüşen belediye başkanları daha sonra ise Bakan Yardımcısı Gizligider’e çeşitli hediye takdiminde bulundular.

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’de ziyaretlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.