Özgöçmen

CHP İl Başkanı Gülmez"Aday olacağım ama ihtirasım yok"

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 31.08.2022 - 11:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP İl Başkanı Gülmez"Aday olacağım ama ihtirasım yok"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, 14 yıldır bizzat içerisinde bulunup hizmet ettiği partisinden Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü ancak bu konuda ihtiraslı olmadığını dile getirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, 14 yıldır bizzat içerisinde bulunup hizmet ettiği partisinden Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü ancak bu konuda ihtiraslı olmadığını dile getirdi.   İl Saymanlığı, il yönetim kurulu üyeliği ve il başkanlığı görevlerinde bulunduğunu ve bu süre içerisinde Cumhuriyet Halk Partisinin her anlamda güçlenmesi için çaba sarf ettiğini dile getiren CHP İl Başkanı Kâmil Gülmez, "8 yıldır il başkanıyım. Ondan önce de 4 yıl süreyle yönetim kurulu üyeliği ve onun öncesinde ise iki yıl süreyle il saymanlığı yaptım. Partime 14 yıllık hizmetim var. Borçla teslim aldım görevi. Binamızı güzel hale getirdik. Parti arıcımızı yeniledik. Avanos, Ürgüp, Derinkuyu'ya ilçe binası aldık. Manevi olarak değerlendirirsem huzur içerisindeyim. İl başkanlığım süresince 40 yıldan sonra bir milletvekili çıkardık. 2 belediye başkanlığı kazandık. İl genel meclisi üyemizin sayısını 4'e çıkardık. Belediye meclis üyesi sayımızda arttı. Aşırı bir ihtirasım yok. Genel merkezimizin hizmetlerimizi değerlendireceğine inanıyorum. Adaylık olursa çalışırız, olmazsa partime küskünlüğüm, kırgınlığım olmaz" diye konuştu.    
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, 14 yıldır bizzat içerisinde bulunup hizmet ettiği partisinden Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü ancak bu konuda ihtiraslı olmadığını dile getirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kâmil Gülmez, 14 yıldır bizzat içerisinde bulunup hizmet ettiği partisinden Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü ancak bu konuda ihtiraslı olmadığını dile getirdi.  

İl Saymanlığı, il yönetim kurulu üyeliği ve il başkanlığı görevlerinde bulunduğunu ve bu süre içerisinde Cumhuriyet Halk Partisinin her anlamda güçlenmesi için çaba sarf ettiğini dile getiren CHP İl Başkanı Kâmil Gülmez, "8 yıldır il başkanıyım. Ondan önce de 4 yıl süreyle yönetim kurulu üyeliği ve onun öncesinde ise iki yıl süreyle il saymanlığı yaptım. Partime 14 yıllık hizmetim var. Borçla teslim aldım görevi. Binamızı güzel hale getirdik. Parti arıcımızı yeniledik. Avanos, Ürgüp, Derinkuyu'ya ilçe binası aldık. Manevi olarak değerlendirirsem huzur içerisindeyim. İl başkanlığım süresince 40 yıldan sonra bir milletvekili çıkardık. 2 belediye başkanlığı kazandık. İl genel meclisi üyemizin sayısını 4'e çıkardık. Belediye meclis üyesi sayımızda arttı. Aşırı bir ihtirasım yok. Genel merkezimizin hizmetlerimizi değerlendireceğine inanıyorum. Adaylık olursa çalışırız, olmazsa partime küskünlüğüm, kırgınlığım olmaz" diye konuştu.  

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.