Özgöçmen

Ünver sessizliğini bozuyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 16.05.2022 - 17:22, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ünver sessizliğini bozuyor

Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, 18 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek.
    Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver belediye başkanlığı döneminde üzerine atılan iddialar ile ilgili suskunluğunu bozuyor. Ünver 18 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te Nevşehir’de düzenleyeceği basın toplantısı ile İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay’ın iddialarına cevap verecekken merak edilen tüm sorulara da cevap verecek.   Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver’in düzenleyeceği basın toplantısını Lale Haber facebook sayfasında da canlı olarak takip edebilirsiniz.
Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver, 18 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek.

 

 

Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver belediye başkanlığı döneminde üzerine atılan iddialar ile ilgili suskunluğunu bozuyor. Ünver 18 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te Nevşehir’de düzenleyeceği basın toplantısı ile İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay’ın iddialarına cevap verecekken merak edilen tüm sorulara da cevap verecek.

 

Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver’in düzenleyeceği basın toplantısını Lale Haber facebook sayfasında da canlı olarak takip edebilirsiniz.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.