Türk Eğitim Sen Nevşehir; 2023.üyelerine Onur Anıtının maketini hediye etti

NEVŞEHİR 25.03.2022 - 08:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Türk Eğitim Sen Nevşehir; 2023.üyelerine Onur Anıtının maketini hediye etti

Türk Eğitim Sen’in 2023.cü iki üyesi oldu. Derinkuyu ilçesinden Canan Sönmez’i, Gülşehir ilçesinden Tuğba Yıldırım’ı 2023.cü üye olarak tebrik eden Başkan Urgenç, iki öğretmene de Samsun Onur anıtının maketini hediye etti.
    Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; “Bugün itibari ile Türk Eğitim Sen Nevşehir şubemizin 2023.cü üyesini kaydetmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Zor günlerde tıpkı Atatürk gibi düşündük. Atatürk gibi dimdik durduk. Her zorluğun haklı bir mücadele ile aşılacağına inandık. İnanıyoruz ki Başaracağız. Bir gün geriye dönüp baktığımızda en güzel yıllarımızın büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etmek için mücadeleyle geçen günlerimizin olduğunu göreceğiz dedi.   Başkan Urgenç; “Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin 2023.cü iki üyesi oldu. Gülşehir ilçemizden Tuğba Yıldırım hocamıza, Derinkuyu ilçemizden ise Canan Sönmez hocamıza 100.Yıla özel Samsun Ata Onur Anıtının imitasyonunu hediye ederek 2023. Üyelerimizi tüm üyelerimiz adına tebrik ettik. Bu hususta Derinkuyu ilçe başkanımız Ali Ekici ve Gülşehir ilçe başkanımız Ümit Kılıç’ı da kutluyorum. Bu heykelin simgesel değerinin yanında heybeti, korkusuzluğu var. Türklüğün gücü var. Kuvayı Milliye ruhu var. Kurtuluşa inanmış bir halk var. Milli birlik ve beraberlik var. Kurtuluşa ilk adım var. Milli mücadelenin ruhu var. Bu ruh bugün milli kale olan Türk Eğitim Sen’de kimlik bulmuştur. Türk Eğitim Sen; ne marjinal ideolojilerin temsilciliğini, ne işverenin saha sorumluluğunu, ne de terör örgütlerinin uzantılığını yapar. Türk Eğitim Sen kurucu ve kuruluş değerlerine bağlı Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket ederek çalışanların sosyo ekonomik durumlarını, özlük haklarını korumayı ve geliştirmeyi kendisine ilke edinmiş, milli değerleri özümseyerek evrensel insan hakları çerçevesinde sendikal mücadele yapar” dedi.   Derinkuyu Hakkı Atamulu ÇPL. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Canan Sönmez; “Bugün Türk Eğitim Sen ailesinin bir ferdi olduğum için daha da mutlu oldum. Bizim için en önemli değer olan Samsun Onur Anıtının hediye edilmesi de ayrıca gurur verici dedi. Sendika yönetimine bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederim. dedi. Gülşehir Terlemez İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuğba Yıldırım; İyi ki Türk Eğitim Sen üyesiyim. 2023. Üye olmakta ayrıca anlamlı gurur duydum. 100. Yıl anısına hediye ettiğiniz Onur Anıtı Türk Eğitim Sen’in sendikal felsefesini de yansıtmaktadır. Bu anlamlı hediye için teşekkür ediyor, Tes. Nevşehir yönetim kurulunun bu hediyesini tüm üyelerimiz adına alıyorum” İfadelerini kullandı.
Türk Eğitim Sen’in 2023.cü iki üyesi oldu. Derinkuyu ilçesinden Canan Sönmez’i, Gülşehir ilçesinden Tuğba Yıldırım’ı 2023.cü üye olarak tebrik eden Başkan Urgenç, iki öğretmene de Samsun Onur anıtının maketini hediye etti.

 

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; “Bugün itibari ile Türk Eğitim Sen Nevşehir şubemizin 2023.cü üyesini kaydetmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Zor günlerde tıpkı Atatürk gibi düşündük. Atatürk gibi dimdik durduk. Her zorluğun haklı bir mücadele ile aşılacağına inandık. İnanıyoruz ki Başaracağız. Bir gün geriye dönüp baktığımızda en güzel yıllarımızın büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etmek için mücadeleyle geçen günlerimizin olduğunu göreceğiz dedi.

 

Başkan Urgenç; “Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin 2023.cü iki üyesi oldu. Gülşehir ilçemizden Tuğba Yıldırım hocamıza, Derinkuyu ilçemizden ise Canan Sönmez hocamıza 100.Yıla özel Samsun Ata Onur Anıtının imitasyonunu hediye ederek 2023. Üyelerimizi tüm üyelerimiz adına tebrik ettik. Bu hususta Derinkuyu ilçe başkanımız Ali Ekici ve Gülşehir ilçe başkanımız Ümit Kılıç’ı da kutluyorum. Bu heykelin simgesel değerinin yanında heybeti, korkusuzluğu var. Türklüğün gücü var. Kuvayı Milliye ruhu var. Kurtuluşa inanmış bir halk var. Milli birlik ve beraberlik var. Kurtuluşa ilk adım var. Milli mücadelenin ruhu var. Bu ruh bugün milli kale olan Türk Eğitim Sen’de kimlik bulmuştur. Türk Eğitim Sen; ne marjinal ideolojilerin temsilciliğini, ne işverenin saha sorumluluğunu, ne de terör örgütlerinin uzantılığını yapar. Türk Eğitim Sen kurucu ve kuruluş değerlerine bağlı Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket ederek çalışanların sosyo ekonomik durumlarını, özlük haklarını korumayı ve geliştirmeyi kendisine ilke edinmiş, milli değerleri özümseyerek evrensel insan hakları çerçevesinde sendikal mücadele yapar” dedi.

 

Derinkuyu Hakkı Atamulu ÇPL. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Canan Sönmez; “Bugün Türk Eğitim Sen ailesinin bir ferdi olduğum için daha da mutlu oldum. Bizim için en önemli değer olan Samsun Onur Anıtının hediye edilmesi de ayrıca gurur verici dedi. Sendika yönetimine bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederim. dedi. Gülşehir Terlemez İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuğba Yıldırım; İyi ki Türk Eğitim Sen üyesiyim. 2023. Üye olmakta ayrıca anlamlı gurur duydum. 100. Yıl anısına hediye ettiğiniz Onur Anıtı Türk Eğitim Sen’in sendikal felsefesini de yansıtmaktadır. Bu anlamlı hediye için teşekkür ediyor, Tes. Nevşehir yönetim kurulunun bu hediyesini tüm üyelerimiz adına alıyorum” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.