Nevşehir’de Hafızlık ve Kuran-ı kerim Okuma Yarışmaları düzenlendi

NEVŞEHİR 12.05.2022 - 13:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de Hafızlık ve Kuran-ı kerim Okuma Yarışmaları düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğünce İl ve İlçe birincilerinin katıldığı, Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğünce İl ve İlçe birincilerinin katıldığı, Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi. 2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar arasında düzenlenen “Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları” İlimizde ise erkek din görevlilerine 10.05.2022 Salı günü Nevşehir Merkez Hacı Bekir Kurt Camiinde, aynı gün Kadın Din Görevlilerine ise İl Müftülüğü toplantı salonunda komisyonlar marifetiyle gerçekleştirildi. İl ve İlçe birincilerinin katıldığı, İl geneli birincilerinin seçiminin yapıldığı yarışmalarda İlimizi temsil edecek olan birinciler belli oldu. -Hafızlık yarışmasında Ürgüp İlçesi Arpacızade Camii İmam Hatibi Nazım Karaverli     birinci (1.) -Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında Hacıbektaş İlçesi     Yenice Köyü Camii İmam Hatibi Bayram Özer birinci (1.) -Kadın Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında ise Merkez Üftade     Kur’an Kursu Öğreticisi Derya Batmaz birinci (1.) oldu. Yarışmada dereceye girenlere hediyeleri 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftasında takdim edilecek. İl birincileri önümüzdeki aylarda farklı illerde düzenlenecek olan Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışmalarına katılmaya hak kazandılar. 
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğünce İl ve İlçe birincilerinin katıldığı, Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğünce İl ve İlçe birincilerinin katıldığı, Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.


2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar arasında düzenlenen “Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları” İlimizde ise erkek din görevlilerine 10.05.2022 Salı günü Nevşehir Merkez Hacı Bekir Kurt Camiinde, aynı gün Kadın Din Görevlilerine ise İl Müftülüğü toplantı salonunda komisyonlar marifetiyle gerçekleştirildi.


İl ve İlçe birincilerinin katıldığı, İl geneli birincilerinin seçiminin yapıldığı yarışmalarda İlimizi temsil edecek olan birinciler belli oldu.


-Hafızlık yarışmasında Ürgüp İlçesi Arpacızade Camii İmam Hatibi Nazım Karaverli     birinci (1.)


-Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında Hacıbektaş İlçesi     Yenice Köyü Camii İmam Hatibi Bayram Özer birinci (1.)


-Kadın Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında ise Merkez Üftade     Kur’an Kursu Öğreticisi Derya Batmaz birinci (1.) oldu.


Yarışmada dereceye girenlere hediyeleri 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftasında takdim edilecek.


İl birincileri önümüzdeki aylarda farklı illerde düzenlenecek olan Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Yarışmalarına katılmaya hak kazandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.