Akşener, Avanos’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu

NEVŞEHİR 11.08.2022 - 16:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Akşener, Avanos’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avanos ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avanos ilçesi ziyaretinde partililer tarafından karşılandı. Avanos ilçesinde esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada vatandaşların dertlerini dinlerken kendilerinin iktidara geldiğinde tüm sorunları çözeceklerini ifade etti. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile de bir süre görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Avanos Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avanos ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avanos ilçesi ziyaretinde partililer tarafından karşılandı. Avanos ilçesinde esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada vatandaşların dertlerini dinlerken kendilerinin iktidara geldiğinde tüm sorunları çözeceklerini ifade etti.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile de bir süre görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Avanos Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.