Şarkikaraağaç Kaymakamı Adıbelli, Kozaklı’ya atandı

GÜNCEL 12.08.2022 - 09:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Şarkikaraağaç Kaymakamı Adıbelli, Kozaklı’ya atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Şarkikaraağaç Kaymakamı Erkan Adıbelli, Kozaklı Kaymakamlığı görevine atandı.
    Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi sonrasında Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevinde bulunan Erkan Adıbelli Kozaklı Kaymakamlığı görevine atandı. Erkan Adıbelli kimdir? Yozgat İli Sarıkaya İlçesinde doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat’ ta,  Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlerler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Memuriyet hayatına 2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Amasya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Kars/Kağızman ve Yozgat/Sorgun ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Kırşehir/Çiçekdağı ve Kayseri/Özvatan ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Kaymakamımız evli ve 1 çocuk babasıdır.
Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Şarkikaraağaç Kaymakamı Erkan Adıbelli, Kozaklı Kaymakamlığı görevine atandı.

 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi sonrasında Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevinde bulunan Erkan Adıbelli Kozaklı Kaymakamlığı görevine atandı.
Erkan Adıbelli kimdir?
Yozgat İli Sarıkaya İlçesinde doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat’ ta,  Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlerler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.
Memuriyet hayatına 2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Amasya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Kars/Kağızman ve Yozgat/Sorgun ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Kırşehir/Çiçekdağı ve Kayseri/Özvatan ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Kaymakamımız evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.