Hacıbektaş Belediyesi’ne 4 ayrı ödül

BELEDİYELER 01.02.2024 - 11:10, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:10
 

Hacıbektaş Belediyesi’ne 4 ayrı ödül

Nevşehir’e bağlı Hacıbektaş ilçesinde 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimi ile Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Arif Yoldaş Altıok, göreve geldiği günden bu yana 4 ayrı ödüle layık görüldü.
Hacıbektaş Belediyesine ait Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta, bu ödüller şahsım nazarında tüm Hacıbektaş halkına verildi, bu gurur hepimize ait ifadelerine yer verdi. Göreve geldiği 2019 yılından bu güne Hacıbektaş halkına hizmet etmenini mutluluğunu 4 ödül alarak taçlandırdık. Hacıbektaş ve Hacıbektaş halkı için 7 gün 24 saat çalıştıklarını ve öylede devam edeceklerini dile getiren Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’a verilen ödüller şu şekilde; 2019 Yılında  Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından “Ayrımcılıkla Mücadelede En Kararlı Belediye Başkanı Ödülü”, 2021 Yılında KAMU-DER tarafından “Yılın en başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülü” 2022 Yılında İkinci Yüzyıl Derneği tarafından “Yerel Yönetimler Proje Ödülü” 2023 Yılında Yerel Yönetimler Derneği tarafından “Yılın Proje Ödülü”  
Nevşehir’e bağlı Hacıbektaş ilçesinde 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimi ile Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Arif Yoldaş Altıok, göreve geldiği günden bu yana 4 ayrı ödüle layık görüldü.

Hacıbektaş Belediyesine ait Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta, bu ödüller şahsım nazarında tüm Hacıbektaş halkına verildi, bu gurur hepimize ait ifadelerine yer verdi.

Göreve geldiği 2019 yılından bu güne Hacıbektaş halkına hizmet etmenini mutluluğunu 4 ödül alarak taçlandırdık. Hacıbektaş ve Hacıbektaş halkı için 7 gün 24 saat çalıştıklarını ve öylede devam edeceklerini dile getiren Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’a verilen ödüller şu şekilde;

2019 Yılında  Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından “Ayrımcılıkla Mücadelede En Kararlı Belediye Başkanı Ödülü”,

2021 Yılında KAMU-DER tarafından “Yılın en başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülü”

2022 Yılında İkinci Yüzyıl Derneği tarafından “Yerel Yönetimler Proje Ödülü”

2023 Yılında Yerel Yönetimler Derneği tarafından “Yılın Proje Ödülü”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.