Özgöçmen

Altyapısı yenilenen Ali Efe Yolu Sokak’ta üstyapı çalışmaları başladı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 04.08.2022 - 09:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Altyapısı yenilenen Ali Efe Yolu Sokak’ta üstyapı çalışmaları başladı

Nevşehir Belediyesi tarafından içme suyu altyapısı yenilenerek yağmur suyu hatları döşenen Sümer Mahallesi’ndeki Ali Efe Yolu Sokak’ta üstyapı çalışmaları başladı.
    Karabacak Çeşmesi karşısından 100. Yıl İlkokulu’nu takip ederek çevre yoluna uzanan Sümer Mahallesi’ndeki Ali Efe Yol Sokak’ta Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir süre önce başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 1 km uzunluğundaki sokağın içme suyu altyapısını tamamen yenileyen belediye ekipleri içme suyu hattındaki asbestli boruları yeni nesil polietilen borularla değiştirdi. Bu sayede mahallede eski borulardan kaynaklı su arızalarını önlemeyi hedefleyen belediye ekipleri ayrıca yol boyunca ilk kez yağmur suyu hatları da oluşturdu. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını tamamlaması ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ali Efe Yolu Sokak’ta üstyapı için çalışmalara başladı. Daha önce parke taşla kaplı yolu sıcak asfalt konforu ile buluşturacak olan belediye ekipleri PMT serimi gerçekleştiriyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından içme suyu altyapısı yenilenerek yağmur suyu hatları döşenen Sümer Mahallesi’ndeki Ali Efe Yolu Sokak’ta üstyapı çalışmaları başladı.

 

 

Karabacak Çeşmesi karşısından 100. Yıl İlkokulu’nu takip ederek çevre yoluna uzanan Sümer Mahallesi’ndeki Ali Efe Yol Sokak’ta Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince bir süre önce başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Yaklaşık 1 km uzunluğundaki sokağın içme suyu altyapısını tamamen yenileyen belediye ekipleri içme suyu hattındaki asbestli boruları yeni nesil polietilen borularla değiştirdi.

Bu sayede mahallede eski borulardan kaynaklı su arızalarını önlemeyi hedefleyen belediye ekipleri ayrıca yol boyunca ilk kez yağmur suyu hatları da oluşturdu.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını tamamlaması ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ali Efe Yolu Sokak’ta üstyapı için çalışmalara başladı.

Daha önce parke taşla kaplı yolu sıcak asfalt konforu ile buluşturacak olan belediye ekipleri PMT serimi gerçekleştiriyor.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.