Maraşlı veda ziyaretlerinde

İLÇELER 23.08.2022 - 11:49, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Maraşlı veda ziyaretlerinde

İçişleri Bakanlığının yayımladığı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini İzmir Çeşme Kaymakamlığına çıkan Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı veda ziyaretlerine başladı.
    NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığının yayımladığı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini İzmir Çeşme Kaymakamlığına çıkan Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı veda ziyaretlerine başladı.  Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.  Kaymakam Mehmet Maraşlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Oda Başkanları, görev yaptığı süre zarfında esnaflara sağladığı katkılardan ötürü de kendisine teşekkür ettiler. 
İçişleri Bakanlığının yayımladığı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini İzmir Çeşme Kaymakamlığına çıkan Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı veda ziyaretlerine başladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığının yayımladığı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayini İzmir Çeşme Kaymakamlığına çıkan Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı veda ziyaretlerine başladı. 

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu. 

Kaymakam Mehmet Maraşlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Oda Başkanları, görev yaptığı süre zarfında esnaflara sağladığı katkılardan ötürü de kendisine teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.