Özgöçmen

Derinkuyu ilçesine 10 milyon TL'lik yatırım

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 18.05.2022 - 11:43, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Derinkuyu ilçesine 10 milyon TL'lik yatırım

Nevşehir'in Derinkuyu ilçe merkezine belediyenin öncülüğünde çeşitli kurumlarla iş birliği ile yatırımlar sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Derinkuyu ilçe merkezine belediyenin öncülüğünde çeşitli kurumlarla iş birliği ile yatırımlar sürüyor.    Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "İlçemiz sınırları içerisindeki yerleşim yerlerinin ve tarım arazilerinin taşkın sel sularından korunması amacıyla yapacağı deresinin daha öncesinde dik duvarlı beton kanal yapılmış olan kısmına ilave olarak toplam 1600 metre dik duvarlı beton kanal yapılması, ayrıca yol geçişleri için 4 adet kemer kesitli köprü yapılması, yapılacak olan kanalların iki yanına atık suların çevreye zarar vermeden tahliyesini sağlanması maksadı ile beton büz döşenmesi işi, yatırım kapsamına alınmış olup ihalesine Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından başlanılmıştır. İlçemiz için hazırlanan projeler için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye, Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider’e, İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran’a ve Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz’e ile Sn. Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.       
Nevşehir'in Derinkuyu ilçe merkezine belediyenin öncülüğünde çeşitli kurumlarla iş birliği ile yatırımlar sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Derinkuyu ilçe merkezine belediyenin öncülüğünde çeşitli kurumlarla iş birliği ile yatırımlar sürüyor. 

 

Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "İlçemiz sınırları içerisindeki yerleşim yerlerinin ve tarım arazilerinin taşkın sel sularından korunması amacıyla yapacağı deresinin daha öncesinde dik duvarlı beton kanal yapılmış olan kısmına ilave olarak toplam 1600 metre dik duvarlı beton kanal yapılması, ayrıca yol geçişleri için 4 adet kemer kesitli köprü yapılması, yapılacak olan kanalların iki yanına atık suların çevreye zarar vermeden tahliyesini sağlanması maksadı ile beton büz döşenmesi işi, yatırım kapsamına alınmış olup ihalesine Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından başlanılmıştır. İlçemiz için hazırlanan projeler için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye, Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider’e, İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran’a ve Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Açıkgöz’e ile Sn. Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

 

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.