İl Milli Eğitim Müdürü Polat, Türk Eğitim Sen’i ziyaret etti

24.02.2022 - 08:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İl Milli Eğitim Müdürü Polat, Türk Eğitim Sen’i ziyaret etti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti.
  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Polat TES Nevşehir Şubesini ziyaretinde; ‘’Nevşehir'i eğitimde 1.sıraya getirmeyi amaçlıyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için eğitimin tüm paydaşları ile birlikte mücadele edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize hizmet için verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek hepimizin görevidir. Halk eğitim merkezleri ve Meslek liseleri ile ilgili projelerimiz var. Hayata geçireceğiz. Nevşehir'i LGS ve Üniversite sınavlarında hak ettiği seviyeye getirmek için var gücümüzle savaşacağız’’ dedi.   TES Şube Başkanı Tayfur Urgenç; ‘’Eğitim ve öğretim planlamasında sendika olarak öğrenci ve eğitim çalışanlarına olumlu yönde yapılacak her faaliyeti destekleyeceklerini ifade etti. İnanıyoruz ve yapılan çalışmalarda gösteriyor ki Nevşehir eğitimde hak ettiği yeri alacaktır. Yapılan faaliyetler ve çalışmalar Nevşehir eğitimine yeni bir ivme kazandırmıştır’’  İfadelerini kullanarak İl Milli Eğitim Müdürü Polat'a nazik ziyaretlerinden ve Nevşehir eğitimine kazandırdığı olumlu ivmeden dolayı teşekkür etti.   Sendika yönetim kurulu üyeleri Memiş Bülbül, Bülent Yalçın, Hasan Hüseyin İyilikli, Yakup Çorak, Sefa Atar'ın, Denetleme Kurulu Başkanı Kubilay Özdil, Başkan Yardımcısı Yaşar Altuner'in, Disiplin kurulu Başkanı Önder Doğan'ın, Kadın Komisyon Başkanı Afet Özçam Başkan Yardımcısı Canan Sırakaya'nın ve Derinkuyu TES Başkanı Ali Ekici'nin bulunduğu ziyarette başkan Urgenç İl Müdürü Polat'a Orhun anıtlarından Bilge Tonyukuk abidesinin maketini günün anısına hediye etti.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti.

 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesini ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Polat TES Nevşehir Şubesini ziyaretinde; ‘’Nevşehir'i eğitimde 1.sıraya getirmeyi amaçlıyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için eğitimin tüm paydaşları ile birlikte mücadele edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize hizmet için verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek hepimizin görevidir. Halk eğitim merkezleri ve Meslek liseleri ile ilgili projelerimiz var. Hayata geçireceğiz. Nevşehir'i LGS ve Üniversite sınavlarında hak ettiği seviyeye getirmek için var gücümüzle savaşacağız’’ dedi.

 

TES Şube Başkanı Tayfur Urgenç; ‘’Eğitim ve öğretim planlamasında sendika olarak öğrenci ve eğitim çalışanlarına olumlu yönde yapılacak her faaliyeti destekleyeceklerini ifade etti. İnanıyoruz ve yapılan çalışmalarda gösteriyor ki Nevşehir eğitimde hak ettiği yeri alacaktır. Yapılan faaliyetler ve çalışmalar Nevşehir eğitimine yeni bir ivme kazandırmıştır’’  İfadelerini kullanarak İl Milli Eğitim Müdürü Polat'a nazik ziyaretlerinden ve Nevşehir eğitimine kazandırdığı olumlu ivmeden dolayı teşekkür etti.

 

Sendika yönetim kurulu üyeleri Memiş Bülbül, Bülent Yalçın, Hasan Hüseyin İyilikli, Yakup Çorak, Sefa Atar'ın, Denetleme Kurulu Başkanı Kubilay Özdil, Başkan Yardımcısı Yaşar Altuner'in, Disiplin kurulu Başkanı Önder Doğan'ın, Kadın Komisyon Başkanı Afet Özçam Başkan Yardımcısı Canan Sırakaya'nın ve Derinkuyu TES Başkanı Ali Ekici'nin bulunduğu ziyarette başkan Urgenç İl Müdürü Polat'a Orhun anıtlarından Bilge Tonyukuk abidesinin maketini günün anısına hediye etti.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.