Özgöçmen

Nevşehir Belediyespor evinde galibiyete hasret kaldı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 21.10.2021 - 17:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor evinde galibiyete hasret kaldı

TFF 3.Lig 1.Grup 5.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kelkit Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Nevşehir Belediyespor rakibine oranla daha fazla topa sahip olan taraf oldu. Ancak Nevşehir Belediyespor rakip kalede etkili olamayınca maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.   Maçın ikinci yarısında da daha istekli taraf temsilcimiz Nevşehir Belediyespor olurken Kelkit Belediyespor maçın 60.dakikakasında  oyuna dengeyi getirdi. Maç bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla oynanırken Nevşehir Belediyespor zaman zaman baskılı oynadığı dakikalarda arzu ettiği golü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.   Maçın son anlarında ise Nevşehir Belediyespor’da Aydın Arslan ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı.   Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor puanını 5’e çıkartırken Kelkit Belediyespor ise puanını 8 yaptı.
TFF 3.Lig 1.Grup 5.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Kelkit Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor, Kelkit Belediyespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Nevşehir Belediyespor rakibine oranla daha fazla topa sahip olan taraf oldu. Ancak Nevşehir Belediyespor rakip kalede etkili olamayınca maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında da daha istekli taraf temsilcimiz Nevşehir Belediyespor olurken Kelkit Belediyespor maçın 60.dakikakasında  oyuna dengeyi getirdi. Maç bu dakikadan sonra karşılıklı ataklarla oynanırken Nevşehir Belediyespor zaman zaman baskılı oynadığı dakikalarda arzu ettiği golü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

Maçın son anlarında ise Nevşehir Belediyespor’da Aydın Arslan ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

 

Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor puanını 5’e çıkartırken Kelkit Belediyespor ise puanını 8 yaptı.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.