Davutoğlu'nun yerine genel kurula Özdağ katılacak

SİYASET 21.10.2021 - 16:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Davutoğlu'nun yerine genel kurula Özdağ katılacak

2 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de Gelecek Partisinin 1. Olağan kongresi yapılacak.
  NEVŞEHİR(MHA) 2 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de Gelecek Partisinin 1. Olağan kongresi yapılacak.     Kongreye gelecek partisi genel Başkan Yrd sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Selçuk Özdağ, Genel Başkan Yrd politika izleme kurulu başkanı Feridun Bilgin, Genel Bşk Yrd idari ve mali işler başkanı Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yrd Hasan Hüseyin Bozok (bölge koordinatörü) ve Kurulucular kurulu üyesi - il koordinatörü Orhan Sucu katılacaklar.    Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesine katılacağından dolayı katılamayacağı öğrenildi.  
2 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de Gelecek Partisinin 1. Olağan kongresi yapılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de Gelecek Partisinin 1. Olağan kongresi yapılacak.  

 

Kongreye gelecek partisi genel Başkan Yrd sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Selçuk Özdağ, Genel Başkan Yrd politika izleme kurulu başkanı Feridun Bilgin, Genel Bşk Yrd idari ve mali işler başkanı Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yrd Hasan Hüseyin Bozok (bölge koordinatörü) ve Kurulucular kurulu üyesi - il koordinatörü Orhan Sucu katılacaklar. 

 

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesine katılacağından dolayı katılamayacağı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.