Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 22 temizlik personeli alacak

GÜNCEL 22.09.2022 - 18:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 22 temizlik personeli alacak

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere 10'u kadın olmak üzere 22 temizlik görevlisi alınacak.
  Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda ve tesislerimizde 5 ay süreyle çalıştırılmak üzere 10 bayan ve 12 erkek toplamda 22 temizlik personeli alınacak. Başvurular İŞKUR web sitesi üzerinden veya İŞKUR’a şahsen müracaat ederek gerçekleştirilecek. Müracaatlar devam etmekte olup son başvuru tarihi 23.09.2022 tarihi saat 17.00’de sona erecektir. Alımı yapılacak olan personel için kuralar 28.09.2022 tarihinde saat 12.00 da ilimiz Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda çekilecektir.  Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi tüm halkımıza açık olarak gerçekleştirilecektir.   TYP BAŞVURU ŞARTLARI NE? - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, - İŞKUR’a kayıtlı olmak, - 18 yaşını tamamlamış olmak, - 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, - Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, - Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere 10'u kadın olmak üzere 22 temizlik görevlisi alınacak.

 

Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda ve tesislerimizde 5 ay süreyle çalıştırılmak üzere 10 bayan ve 12 erkek toplamda 22 temizlik personeli alınacak.

Başvurular İŞKUR web sitesi üzerinden veya İŞKUR’a şahsen müracaat ederek gerçekleştirilecek.

Müracaatlar devam etmekte olup son başvuru tarihi 23.09.2022 tarihi saat 17.00’de sona erecektir.

Alımı yapılacak olan personel için kuralar 28.09.2022 tarihinde saat 12.00 da ilimiz Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda çekilecektir. 

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi tüm halkımıza açık olarak gerçekleştirilecektir.

 

TYP BAŞVURU ŞARTLARI NE?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- İŞKUR’a kayıtlı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.