Nevşehir Belediyespor son dakika golüyle güldü

SPOR 23.02.2022 - 15:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor son dakika golüyle güldü

TFF 3.Lig 1.Grup 19.hafta erteleme maçında Nevşehir Belediyespor- Hopaspor’u Yıldıray'ın son dakikada kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyepsor Kayseri’de konuk ettiği Artvin Hopaspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ilk yarısı orta saha mücadelesi olarak geçerken ilk yarı 0-0 sona erdi.   Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarından itibaren Hopaspor kalesine adeta abluka altına alan Nevşehir Belediyespor aradığı golü 90+2.dakikada Yıldıray ile buldu. Maçta başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.
TFF 3.Lig 1.Grup 19.hafta erteleme maçında Nevşehir Belediyespor- Hopaspor’u Yıldıray'ın son dakikada kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.
 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyepsor Kayseri’de konuk ettiği Artvin Hopaspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ilk yarısı orta saha mücadelesi olarak geçerken ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarından itibaren Hopaspor kalesine adeta abluka altına alan Nevşehir Belediyespor aradığı golü 90+2.dakikada Yıldıray ile buldu. Maçta başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.























Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.