AK Partide İl ve Merkez İlçe Yönetimleri bir aradaydı

SİYASET 05.04.2022 - 12:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

AK Partide İl ve Merkez İlçe Yönetimleri bir aradaydı

AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu toplantıları bir arada yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu toplantıları bir arada yapıldı.   İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında yapılan toplantıya AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'de katıldı.   Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Biz Büyük Bir Aileyiz…    Ramazan ayı içerisinde de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ak Parti İl Başkanlığımızda; İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran başkanlığında, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitaslan, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanımız Haluk Köybaşı ile birlikte İl Yönetim ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılım sağladık. Gündeme dair konuların istişaresini yapıp, Teşkilatlarımız olarak Ramazan programlarının icraları için değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.  
AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu toplantıları bir arada yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu toplantıları bir arada yapıldı.  

İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında yapılan toplantıya AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'de katıldı.

 

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Biz Büyük Bir Aileyiz… 

 

Ramazan ayı içerisinde de çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ak Parti İl Başkanlığımızda; İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran başkanlığında, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitaslan, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanımız Haluk Köybaşı ile birlikte İl Yönetim ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılım sağladık. Gündeme dair konuların istişaresini yapıp, Teşkilatlarımız olarak Ramazan programlarının icraları için değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.