Son başvuru tarihi 25 Şubat

GÜNCEL 22.02.2022 - 14:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Son başvuru tarihi 25 Şubat

Nevşehir Tarım ve Orman il müdürlüğünden yapılan açıklamada kırsal kalkınmayı destekleme projesinden yararlanmak isteyenlerin eksik belgelerini en geç 25 Şubat Cuma gününe kadar tamamlamaları istendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman il müdürlüğünden yapılan açıklamada kırsal kalkınmayı destekleme projesinden yararlanmak isteyenlerin eksik belgelerini en geç 25 Şubat Cuma gününe kadar tamamlamaları istendi.     Konuya ilişkin açıklamada; "KKYDP 14.2 Etabında başvuruların değerlendirme rehberinde belirtildiği üzere; başvuru sahiplerinin sistem üzerinden online eksik belgelerini yükleme aşaması 5 (beş) iş günü askı süresi bittikten sonra gerçekleşecektir. Başvuru sahipleri için sisteme ulaşım 21.02.2022 tarihinden itibaren açılacak ve 25.02.2022 tarihinde bitecektir. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programında 14.2. Etap Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımları başvuru incelemeleri sonucunda Eksik Belgesi olan yatırımcı listesine il müdürlüğümüzün web sitesinden ulaşılabilir" denildi.  
Nevşehir Tarım ve Orman il müdürlüğünden yapılan açıklamada kırsal kalkınmayı destekleme projesinden yararlanmak isteyenlerin eksik belgelerini en geç 25 Şubat Cuma gününe kadar tamamlamaları istendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarım ve Orman il müdürlüğünden yapılan açıklamada kırsal kalkınmayı destekleme projesinden yararlanmak isteyenlerin eksik belgelerini en geç 25 Şubat Cuma gününe kadar tamamlamaları istendi.  

 

Konuya ilişkin açıklamada; "KKYDP 14.2 Etabında başvuruların değerlendirme rehberinde belirtildiği üzere; başvuru sahiplerinin sistem üzerinden online eksik belgelerini yükleme aşaması 5 (beş) iş günü askı süresi bittikten sonra gerçekleşecektir. Başvuru sahipleri için sisteme ulaşım 21.02.2022 tarihinden itibaren açılacak ve 25.02.2022 tarihinde bitecektir. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programında 14.2. Etap Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımları başvuru incelemeleri sonucunda Eksik Belgesi olan yatırımcı listesine il müdürlüğümüzün web sitesinden ulaşılabilir" denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.