Özkonak'ta muhtarlık seçimi sonucu belli oldu

İLÇELER 05.06.2022 - 18:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Özkonak'ta muhtarlık seçimi sonucu belli oldu

Özkonak Cami Kebir Mahallesinde yapılan muhtarlık seçim sonuçları belli oldu.
  Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabası Cami Kebir Mahallesi’nde yapılan ve 6 muhtar adayının yarıştığı seçimi Ali Kemal Başçı kazandı.   Yapılan muhtarlık seçimleri sonrasında Muhtar adaylarından Ali Kemal Başçı 225 oy alarak muhtarlık görevine seçilirken diğer adaylardan Ömer Ateş 100 oy, Fatih Erden 195 oy, Halil İlez 160 oy, Ernur Erciyas 41 oy ve İbrahim Taşkın ise 15 oy aldı.
Özkonak Cami Kebir Mahallesinde yapılan muhtarlık seçim sonuçları belli oldu.

 

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabası Cami Kebir Mahallesi’nde yapılan ve 6 muhtar adayının yarıştığı seçimi Ali Kemal Başçı kazandı.

 

Yapılan muhtarlık seçimleri sonrasında Muhtar adaylarından Ali Kemal Başçı 225 oy alarak muhtarlık görevine seçilirken diğer adaylardan Ömer Ateş 100 oy, Fatih Erden 195 oy, Halil İlez 160 oy, Ernur Erciyas 41 oy ve İbrahim Taşkın ise 15 oy aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.