Başkan Ateş'ten hasta ziyaretleri

EĞİTİM 27.05.2022 - 14:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Ateş'ten hasta ziyaretleri

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasaba halkının iyi gününde de, dar zamanlarında da yanında olmayı sürdürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasaba halkının iyi gününde de, dar zamanlarında da yanında olmayı sürdürüyor.     Hafta içerisinde Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören Ortahisar'lı hemşehrilerini ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan ve kendilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Mustafa Ateş, hastaların maddi - manevi her daim yanında olduklarının da altını çiziyor.  
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasaba halkının iyi gününde de, dar zamanlarında da yanında olmayı sürdürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, kasaba halkının iyi gününde de, dar zamanlarında da yanında olmayı sürdürüyor.  

 

Hafta içerisinde Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören Ortahisar'lı hemşehrilerini ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan ve kendilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Mustafa Ateş, hastaların maddi - manevi her daim yanında olduklarının da altını çiziyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.