Özgöçmen

Savran, Ülkü Ocakları Başkanlığı'na bayram ziyaretinde bulundu

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 04.05.2022 - 18:07, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Savran, Ülkü Ocakları Başkanlığı'na bayram ziyaretinde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ramazan Bayramı dolayısıyla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret ederek bayramlaştı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin’de hazır bulundu.   Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile bir süre sohbet ederken burada Ülkü Ocakları üyeleri ile de bayramlaştı. Belediye Başkanı Savran, “ Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret edip kardeşlerimizle bayramlaştık. Bayram bereketi her yerde” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ramazan Bayramı dolayısıyla Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret ederek bayramlaştı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin’de hazır bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile bir süre sohbet ederken burada Ülkü Ocakları üyeleri ile de bayramlaştı. Belediye Başkanı Savran, “ Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret edip kardeşlerimizle bayramlaştık. Bayram bereketi her yerde” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.