Nevşehir'de 29 şahsa işlem yapıldı

ASAYİŞ 08.11.2022 - 10:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Nevşehir'de 29 şahsa işlem yapıldı

Nevşehir’de uyuşturucu ille mücadele kapsamında 29 şahıs yakalanarak gözaltına alındı
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilimizin güvenliği için uyuşturucuya yönelik  yapılan operasyonlarda son bir hafta içerisinde toplam 29 şahsa işlem yapıldı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde ilimizde uyuşturucuya yönelik son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçlarından meydana gelen 16 olayda 40.09 gram kubar esrar, 18.98 gram metanfetamin ele geçirilip, şüpheli 29 şahsa işlem yapıldı.  
Nevşehir’de uyuşturucu ille mücadele kapsamında 29 şahıs yakalanarak gözaltına alındı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilimizin güvenliği için uyuşturucuya yönelik  yapılan operasyonlarda son bir hafta içerisinde toplam 29 şahsa işlem yapıldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde ilimizde uyuşturucuya yönelik son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçlarından meydana gelen 16 olayda 40.09 gram kubar esrar, 18.98 gram metanfetamin ele geçirilip, şüpheli 29 şahsa işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.