Karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı adama çarptı, ardından kaçtı

ASAYİŞ 21.09.2022 - 00:34, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı adama çarptı, ardından kaçtı

Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında bir sürücü karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarpıp kaçmasının ardından polise teslim oldu.
    Edinilen bilgilere göre, Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmekte olan 76 yaşındaki Ekrem Atasever’e, 64 yaşındaki K.Y. yönetiminde ki otomobil çarparak kaçtı. Gülşehir sanayi mevkiinde meydana gelen kazada yaralanan Ekrem Atasever’e kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaşlı adam yapılan tüm müdahalelerin ardından hayatını kaybetti. Kazadan bir süre sonra ise otomobil sürücüsü 64 yaşındaki K.Y. polis ekiplerine giderek teslim olduğu öğrenilirken K.Y. ilk ifadesinde darp edilme korkusundan dolayı kaçtığını söyledi.
Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında bir sürücü karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarpıp kaçmasının ardından polise teslim oldu.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmekte olan 76 yaşındaki Ekrem Atasever’e, 64 yaşındaki K.Y. yönetiminde ki otomobil çarparak kaçtı. Gülşehir sanayi mevkiinde meydana gelen kazada yaralanan Ekrem Atasever’e kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaşlı adam yapılan tüm müdahalelerin ardından hayatını kaybetti.
Kazadan bir süre sonra ise otomobil sürücüsü 64 yaşındaki K.Y. polis ekiplerine giderek teslim olduğu öğrenilirken K.Y. ilk ifadesinde darp edilme korkusundan dolayı kaçtığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.