Temel dini bilgiler yarışması düzenlendi

EĞİTİM 03.06.2022 - 09:17, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Temel dini bilgiler yarışması düzenlendi

Nevşehir İl Müftülüğü'nce Kuran kursu öğrencileri arasında Temel Dini Bilgiler yarışması düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) İl Müftülüğünce ''Kur'an kurslarını tanıtmak, Kur'an öğretimini yaygınlaştırmak, öğrencilerin motivasyonlarını ve verimliliğini artırmak amacıyla ilgili komisyon marifetiyle ilimiz merkezde eğitim-öğretime devam eden ihtiyaç odaklı Kur'an kursu öğrencileri arasında Müftülüğümüz ek binasında "Temel Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi. Temel Dini Bilgiler Yarışmasında; Üftade Kur'an kursu öğrencisi Zeynep Sezai birinci, Vaiz Osman Yılmaz Kur'an kursu öğrencisi Semiha Ağdırmaz ikinci, Armağanlar Kur'an kursu öğrencisi Nurdan Uslu üçüncü oldu. İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, Şube Müdürü Bünyamin Aksöz ve Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın yarışmaya katılan öğrenci ve öğreticilere teşekkür ederek dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi. 
Nevşehir İl Müftülüğü'nce Kuran kursu öğrencileri arasında Temel Dini Bilgiler yarışması düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Müftülüğünce ''Kur'an kurslarını tanıtmak, Kur'an öğretimini yaygınlaştırmak, öğrencilerin motivasyonlarını ve verimliliğini artırmak amacıyla ilgili komisyon marifetiyle ilimiz merkezde eğitim-öğretime devam eden ihtiyaç odaklı Kur'an kursu öğrencileri arasında Müftülüğümüz ek binasında "Temel Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.


Temel Dini Bilgiler Yarışmasında;


Üftade Kur'an kursu öğrencisi Zeynep Sezai birinci,
Vaiz Osman Yılmaz Kur'an kursu öğrencisi Semiha Ağdırmaz ikinci,
Armağanlar Kur'an kursu öğrencisi Nurdan Uslu üçüncü oldu.
İl Müftü Yardımcısı Selami Kurt, Şube Müdürü Bünyamin Aksöz ve Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın yarışmaya katılan öğrenci ve öğreticilere teşekkür ederek dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.