Dikiş kursu büyük ilgi gördü

EĞİTİM 10.03.2022 - 12:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Dikiş kursu büyük ilgi gördü

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve AHİKA iş birliği ile açılan dikiş kursuna katılım oldukça yoğundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve AHİKA iş birliği ile açılan dikiş kursuna katılım oldukça yoğundu.     Ahiler Kalkınma Ajansı ile birlikte Cevher Dudayev mahallesinde açtıkları dikiş kurusuna toplam 26 kursiyerin katıldığını belirten Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, "AHİKA'ya kursumuza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kursumuza ilgi gösteren tüm kursiyerlerimize ve kursumuza usta öğretici olarak öğretmenimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Halkımızın talepleri doğrultusunda açtığımız bu tür kurslarımızı şehrimizin değişik yerleşim alanlarında açmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.    
Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve AHİKA iş birliği ile açılan dikiş kursuna katılım oldukça yoğundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve AHİKA iş birliği ile açılan dikiş kursuna katılım oldukça yoğundu.  

 

Ahiler Kalkınma Ajansı ile birlikte Cevher Dudayev mahallesinde açtıkları dikiş kurusuna toplam 26 kursiyerin katıldığını belirten Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, "AHİKA'ya kursumuza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kursumuza ilgi gösteren tüm kursiyerlerimize ve kursumuza usta öğretici olarak öğretmenimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Halkımızın talepleri doğrultusunda açtığımız bu tür kurslarımızı şehrimizin değişik yerleşim alanlarında açmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.