Avanos'ta halk içi minibüsler ücretsiz hizmet verecek

İLÇELER 29.04.2022 - 22:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Avanos'ta halk içi minibüsler ücretsiz hizmet verecek

Ramazan Bayramı’nda Avanos’ta şehir için minibüsler ücretsiz hizmet verecek.
  Avanos Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı’nın birinci ve ikinci gününde halk içi minibüslerin ücretsiz olacağı açıklandı.   Avanos Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı nedeniyle Arife günü, bayramın 1 ve 2.günü şehir içi minibüsler ücretsiz hizmet verecektir”  ifadelerine yer verildi.   Avanos ilçesinde mezarlık ziyaretleri için servis kalkış noktalarının ise Altınevler Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu, Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Cami, Karaseki market önü, Özal Cami önü, Bahçelievler Cami önü, Nazife Mustafa Ergün İlkokul önü ve TOKİ evleri olduğu açıklandı.
Ramazan Bayramı’nda Avanos’ta şehir için minibüsler ücretsiz hizmet verecek.

 

Avanos Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı’nın birinci ve ikinci gününde halk içi minibüslerin ücretsiz olacağı açıklandı.

 

Avanos Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı nedeniyle Arife günü, bayramın 1 ve 2.günü şehir içi minibüsler ücretsiz hizmet verecektir”  ifadelerine yer verildi.

 

Avanos ilçesinde mezarlık ziyaretleri için servis kalkış noktalarının ise Altınevler Şehit Polis Halil Gün Ortaokulu, Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Cami, Karaseki market önü, Özal Cami önü, Bahçelievler Cami önü, Nazife Mustafa Ergün İlkokul önü ve TOKİ evleri olduğu açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.