Başkan Çetin, ‘Ahde vefa imandandır’

NEVŞEHİR 10.03.2022 - 12:31, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Çetin, ‘Ahde vefa imandandır’

Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sendikaya uzun yıllardır üye olup, emek veren sendika üyelerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sendikaya uzun yıllardır üye olup, emek veren sendika üyelerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.     Sendikanın kurulduğu 1992 yılında üye olan ve bugüne kadar üye olarak Türk Sağlık Sen'e destek olan Serhan Kerman ve eşi Gülüzar Kerman'ı sendika ilçe başkanı Feyzullah Keten ile birlikte ziyaret eden Başkan Çetin, kendilerine teşekkür plaketi takdiminde bulundu.     Çetin, "Ahde vefa imandandır. Sendikamıza bunca senedir emek veren, güç katan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Emekli olanlarımıza da sağlıklı bir yaşam ve mutluluklar diliyoruz" ifadelerinde bulundu.  
Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sendikaya uzun yıllardır üye olup, emek veren sendika üyelerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sendikaya uzun yıllardır üye olup, emek veren sendika üyelerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.  

 

Sendikanın kurulduğu 1992 yılında üye olan ve bugüne kadar üye olarak Türk Sağlık Sen'e destek olan Serhan Kerman ve eşi Gülüzar Kerman'ı sendika ilçe başkanı Feyzullah Keten ile birlikte ziyaret eden Başkan Çetin, kendilerine teşekkür plaketi takdiminde bulundu.  

 

Çetin, "Ahde vefa imandandır. Sendikamıza bunca senedir emek veren, güç katan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Emekli olanlarımıza da sağlıklı bir yaşam ve mutluluklar diliyoruz" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.