Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Nevşehir’de

GÜNCEL 27.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy Nevşehir’de

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi.
  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir ziyaretine Kapadokya Alan Başkanlığı’nda turizmciler ile bir araya gelerek başladı. Bakan Ersoy’u Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran karşıladı.   Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy turizmciler ile yapacağı istişare toplantısı öncesinde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bir süre görüştü.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir ziyaretine Kapadokya Alan Başkanlığı’nda turizmciler ile bir araya gelerek başladı. Bakan Ersoy’u Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran karşıladı.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy turizmciler ile yapacağı istişare toplantısı öncesinde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bir süre görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.