Özgöçmen

Şehit aileleri ve gaziler dernekleri başkanlar kurulu toplantısı yapıldı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 13.08.2022 - 13:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Şehit aileleri ve gaziler dernekleri başkanlar kurulu toplantısı yapıldı

İç Anadolu Bölgesindeki Şehit aileleri ve gaziler dernekleri başkanlar kurulu toplantısı Sivas'ta yapıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) İç Anadolu Bölgesindeki Şehit aileleri ve gaziler dernekleri başkanlar kurulu toplantısı Sivas'ta yapıldı.   Kurul toplantısı öncesinde Sivas Valisi ve Belediye Başkanını makamlarında ziyaret eden dernek başkanları İç Anadolu Şehit Aileleri ve gazileri başkanlar kurulu toplantısından çıkan kararları önümüzdeki günlerde Ankara'ya taşıyacak.   Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, "Aksaray, Yozgat, Kırşehir, Niğde, Kırıkkale, Yozgat Sarıkaya, Sivas ve Çankırı dernek başkanlarımızın katıldığı kurul toplantımızda Şehit aileleri ve gazilerimizin talep ve sorunlarını içeren 11 maddelik bir talebi değerlendirdik. Bu taleplerimizi Ankara'ya öncelikle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay olmak üzere mecliste bölge milletvekillerine ileteceğiz. Sivas'taki toplantımız öncesinde ziyaretlerinde bulunduğumuz Sivas Valisi ve Belediye Başkanına heyetimize gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunarım" dedi.
İç Anadolu Bölgesindeki Şehit aileleri ve gaziler dernekleri başkanlar kurulu toplantısı Sivas'ta yapıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İç Anadolu Bölgesindeki Şehit aileleri ve gaziler dernekleri başkanlar kurulu toplantısı Sivas'ta yapıldı.  

Kurul toplantısı öncesinde Sivas Valisi ve Belediye Başkanını makamlarında ziyaret eden dernek başkanları İç Anadolu Şehit Aileleri ve gazileri başkanlar kurulu toplantısından çıkan kararları önümüzdeki günlerde Ankara'ya taşıyacak.  

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, "Aksaray, Yozgat, Kırşehir, Niğde, Kırıkkale, Yozgat Sarıkaya, Sivas ve Çankırı dernek başkanlarımızın katıldığı kurul toplantımızda Şehit aileleri ve gazilerimizin talep ve sorunlarını içeren 11 maddelik bir talebi değerlendirdik. Bu taleplerimizi Ankara'ya öncelikle Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay olmak üzere mecliste bölge milletvekillerine ileteceğiz. Sivas'taki toplantımız öncesinde ziyaretlerinde bulunduğumuz Sivas Valisi ve Belediye Başkanına heyetimize gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.