Başkan Güneş 3 yıllık icraatlarını anlattı

İLÇELER 02.04.2022 - 15:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Güneş 3 yıllık icraatlarını anlattı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, düzenlenen halkla istişare toplantısında 3 yıllık çalışmalarını anlattı.
    NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, düzenlenen halkla istişare toplantısında 3 yıllık çalışmalarını anlattı.   AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin de katıldığı toplantıda halkın taleplerini de dinleyen Başkan Güneş, toplantıya katılımlarından dolayı kasaba halkına ve İl Başkanı ve Milletvekiline de teşekkür etti.     Güneş, "İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve Milletvekilimiz Yücel Menekşe'nin katılımlarıyla 3 yılda Kasabamıza yaptığımız hizmetleri anlatıp, halkımızla sohbet ettik. Hizmetlerimizde, bizlere desteklerinden dolayı İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve İl Özel idaremize teşekkür ederim" dedi.  
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, düzenlenen halkla istişare toplantısında 3 yıllık çalışmalarını anlattı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, düzenlenen halkla istişare toplantısında 3 yıllık çalışmalarını anlattı.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin de katıldığı toplantıda halkın taleplerini de dinleyen Başkan Güneş, toplantıya katılımlarından dolayı kasaba halkına ve İl Başkanı ve Milletvekiline de teşekkür etti.  

 

Güneş, "İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve Milletvekilimiz Yücel Menekşe'nin katılımlarıyla 3 yılda Kasabamıza yaptığımız hizmetleri anlatıp, halkımızla sohbet ettik. Hizmetlerimizde, bizlere desteklerinden dolayı İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve İl Özel idaremize teşekkür ederim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.