Nevşehir bayramı yağışlı geçirecek

GÜNCEL 29.04.2022 - 09:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir bayramı yağışlı geçirecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzdeki 5 gün boyunca yağışlı havanın etkisi altına girecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir 30 Nisan Cumartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek.   30 Nisan Cumartesi günü Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağış beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 22 derece olacak.   1 Mayıs Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olacak.   2 Mayıs Pazartesi Ramazan Bayramının ilk gününde yağışlı hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olacak.   3 Mayıs Salı günü Nevşehir’de yağışlı hava devam etmesi tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de önümüzdeki 5 gün boyunca yağışlı havanın etkisi altına girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir 30 Nisan Cumartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek.

 

30 Nisan Cumartesi günü Nevşehir’de gök gürültülü sağanak yağış beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 22 derece olacak.

 

1 Mayıs Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olacak.

 

2 Mayıs Pazartesi Ramazan Bayramının ilk gününde yağışlı hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 19 derece olacak.

 

3 Mayıs Salı günü Nevşehir’de yağışlı hava devam etmesi tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.