Veteranlar Basketbol Turnuvası düzenlenecek

SPOR 01.04.2022 - 12:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Veteranlar Basketbol Turnuvası düzenlenecek

Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliğinin 2021-2022 faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Veteranlar Basketbol Turnuvası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenecektir.
    NEVŞEHİR(MHA) Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliğinin 2021-2022 faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Veteranlar Basketbol Turnuvası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenecektir.    Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenecek olan Kurumlar Arası Basketbol Turnuvasına başvurular en geç 8 Nisan Cuma günü Saat 17.00’ye kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacaktır.    Müsabakalar TBF oyun kuralları talimatlarına uygun olarak oynanacak.    Müsabakalara katılacak takımlar takım formalarını kendileri yaptıracak.           Müsabakalar 4x8 dakika olarak oynanacak.    Müsabakalarda en az 5 en fazla 12 sporcu olmalı.    Müsabakaya gelecek takımlar maç saatinden en az 30 dakika önce sahada hazır olması gerekmekte.    Turnuvaya katılacak Erkek takımlar için 18-25 yaş arası 2 sporcu, diğer sporcular 25 yaş üstü olmak zorunda.    Turnuvaya katılacak Bayan takımları için 17 yaş ve üstü olması yeterli.    Turnuvaya katılacak takımlar takım listelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine teslim etmesi gerekmekte.    Takım isimleri ve listeleri 08.04.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar verilmesi gerekmekte. 
Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliğinin 2021-2022 faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Veteranlar Basketbol Turnuvası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenecektir.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Basketbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliğinin 2021-2022 faaliyet programında yer alan Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Veteranlar Basketbol Turnuvası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenecektir. 

 

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenecek olan Kurumlar Arası Basketbol Turnuvasına başvurular en geç 8 Nisan Cuma günü Saat 17.00’ye kadar Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine yapılacaktır. 

 

Müsabakalar TBF oyun kuralları talimatlarına uygun olarak oynanacak. 

 

Müsabakalara katılacak takımlar takım formalarını kendileri yaptıracak.      

   

Müsabakalar 4x8 dakika olarak oynanacak. 

 

Müsabakalarda en az 5 en fazla 12 sporcu olmalı. 

 

Müsabakaya gelecek takımlar maç saatinden en az 30 dakika önce sahada hazır olması gerekmekte. 

 

Turnuvaya katılacak Erkek takımlar için 18-25 yaş arası 2 sporcu, diğer sporcular 25 yaş üstü olmak zorunda. 

 

Turnuvaya katılacak Bayan takımları için 17 yaş ve üstü olması yeterli. 

 

Turnuvaya katılacak takımlar takım listelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine teslim etmesi gerekmekte. 

 

Takım isimleri ve listeleri 08.04.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar verilmesi gerekmekte. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.