Yeniçeri ve Varol Ortahisar'da incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 06.09.2022 - 11:20, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yeniçeri ve Varol Ortahisar'da incelemelerde bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol Ortahisar kasabasında çeşitli incelemelerde bulundular.
    NEVŞEHİR(MHA) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol Ortahisar kasabasında çeşitli incelemelerde bulundular.   Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Yeniçeri ve Varol'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürümüz sayın Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sayın Bekir Varol kasabamızı ziyaret ederek; devam eden Ortahisar Kadın Girişimciler Kooperatifi ve Tepebaşı Meydanı Sokak Sağlıklaştırma Projelerimizi incelediler. Ortahisar'ımıza verdikleri hibe ve destekler için teşekkür ederiz" dedi.    
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol Ortahisar kasabasında çeşitli incelemelerde bulundular.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol Ortahisar kasabasında çeşitli incelemelerde bulundular.  

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Yeniçeri ve Varol'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürümüz sayın Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sayın Bekir Varol kasabamızı ziyaret ederek; devam eden Ortahisar Kadın Girişimciler Kooperatifi ve Tepebaşı Meydanı Sokak Sağlıklaştırma Projelerimizi incelediler. Ortahisar'ımıza verdikleri hibe ve destekler için teşekkür ederiz" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.