Bahçeşehir Koleji; ‘Zaferimizin 107. yılı kutlu olsun’

EĞİTİM 18.03.2022 - 12:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bahçeşehir Koleji; ‘Zaferimizin 107. yılı kutlu olsun’

Nevşehir Bahçeşehir Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    Bahçeşehir Koleji yönetimi yayınladığı mesajda; “Destanı cephede yazanların günü bugün... Evladını dönmeyeceğini bile bile cepheye gönderenlerin de destanlaştığı gün bugün...   120 bin vatan evladının bugünler için çarpıştığı ve bizler için savaştığı gün bugün...   Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü olarak Çanakkale'yi geçilmez yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Çanakkale geçilmedi ve geçilemeyecek...   Zaferimizin 107. yılı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Nevşehir Bahçeşehir Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Bahçeşehir Koleji yönetimi yayınladığı mesajda; “Destanı cephede yazanların günü bugün... Evladını dönmeyeceğini bile bile cepheye gönderenlerin de destanlaştığı gün bugün...

 

120 bin vatan evladının bugünler için çarpıştığı ve bizler için savaştığı gün bugün...

 

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü olarak Çanakkale'yi geçilmez yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz. Çanakkale geçilmedi ve geçilemeyecek...

 

Zaferimizin 107. yılı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.