Ticaret Borsası, Zahire Pazarı'nda aşure ikramında bulundu

NEVŞEHİR 19.09.2022 - 10:01, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ticaret Borsası, Zahire Pazarı'nda aşure ikramında bulundu

Ahiler Haftası kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Zahire Pazarı’nda aşure ikramında bulunuldu.
    Ahiler Haftası dolayısıyla Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Zahire Pazarı’nda aşure ikramında bulunuldu. Zahire Pazarı’nda düzenlenen programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’ni yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri, Zahire Pazarı esnafı ve vatandaşlar katıldı. Nevşehir esnaflarının Ahilik haftasını kutlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş," Ticaret Borsası olarak, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü “Ahilik Haftası” münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimizi yapmış bulunuyoruz. İçerisindeki değişik ürünlerin bir araya gelerek, birlik, beraberlik nasıl oluşturulur, bir tat, bir lezzet oluşturduğu anlayışı içerisinde Cenab-ı Allah birliğimize beraberliğimize vesile kılsın." dedi.
Ahiler Haftası kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Zahire Pazarı’nda aşure ikramında bulunuldu.

 

 

Ahiler Haftası dolayısıyla Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Zahire Pazarı’nda aşure ikramında bulunuldu. Zahire Pazarı’nda düzenlenen programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’ni yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri, Zahire Pazarı esnafı ve vatandaşlar katıldı.
Nevşehir esnaflarının Ahilik haftasını kutlayan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş," Ticaret Borsası olarak, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü “Ahilik Haftası” münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimizi yapmış bulunuyoruz. İçerisindeki değişik ürünlerin bir araya gelerek, birlik, beraberlik nasıl oluşturulur, bir tat, bir lezzet oluşturduğu anlayışı içerisinde Cenab-ı Allah birliğimize beraberliğimize vesile kılsın." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.