Öz Sağlık-İş'ten aşure ikramı

NEVŞEHİR 16.08.2022 - 15:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Öz Sağlık-İş'ten aşure ikramı

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.   Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Gör-Bir Başkanı Erol Mutlu, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.   Aşure dağıtımına katılan protokol üyelerine ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Öz Sağlık-İş sendikası Şube Başkanı M. Fatih Mutlu, "Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şubesinin Muharrem ayı aşure ikramında emektar sağlık çalışanlarımızla ve hemşehrilerimizle aşurenin ve birlikteliğin bereketini paylaştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.    
Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramında bulundu.  

Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Gör-Bir Başkanı Erol Mutlu, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.  

Aşure dağıtımına katılan protokol üyelerine ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Öz Sağlık-İş sendikası Şube Başkanı M. Fatih Mutlu, "Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şubesinin Muharrem ayı aşure ikramında emektar sağlık çalışanlarımızla ve hemşehrilerimizle aşurenin ve birlikteliğin bereketini paylaştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.