Karapınar Güneş’le devam eder mi?

SİYASET 28.03.2024 - 15:15, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:15
 

Karapınar Güneş’le devam eder mi?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) yarışacak.
2019 yılında yapılan seçimlerde rakibine 391 oy fark atarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş seçimi kazanmıştı. Bin 165 oy alarak Belediye Başkanı seçilen Yasin Güneş’in rakibi MHP adayı Ahmet Duran Bilada ise 774 oy almıştı. MHP ise Karapınar’da da aday değişikliğine giderek Cafer Soylu ile seçime katılma kararı vermişti. Soylu’nun adaylıktan çekilmesiyle birlikte Belde Başkanı Cafer Yıldırım oldu. AK Parti ve MHP arasında geçecek olan yarışı hangi adayın kazanacağı bilinmezken, yapılan anketlerde AK Parti adayı Yasin Güneş’in daha şanslı olduğu görünüyor.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) yarışacak.

2019 yılında yapılan seçimlerde rakibine 391 oy fark atarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş seçimi kazanmıştı. Bin 165 oy alarak Belediye Başkanı seçilen Yasin Güneş’in rakibi MHP adayı Ahmet Duran Bilada ise 774 oy almıştı.

MHP ise Karapınar’da da aday değişikliğine giderek Cafer Soylu ile seçime katılma kararı vermişti. Soylu’nun adaylıktan çekilmesiyle birlikte Belde Başkanı Cafer Yıldırım oldu. AK Parti ve MHP arasında geçecek olan yarışı hangi adayın kazanacağı bilinmezken, yapılan anketlerde AK Parti adayı Yasin Güneş’in daha şanslı olduğu görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.