Genç çiftler nikahları için Mantarkaya'yı tercih etti

İLÇELER 02.04.2022 - 15:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Genç çiftler nikahları için Mantarkaya'yı tercih etti

Gülşehir ilçesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Mantarkaya zaman zaman genç çiftlerin nikahları içinde mekan oluyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Mantarkaya zaman zaman genç çiftlerin nikahları içinde mekan oluyor.   Sultan ve Furkan çiftinin nikahlarının kıyılması için tercih ettikleri mekan olan Mantarkaya'da hayatlarındaki bu son derece güne görsel bir güzellik katan çiftin yanında olan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, gençlerin nikahını da kıyan isim oldu.     Çaycı ve Pala ailelerinin kıymetli evlatları Sultan &Furkan çiftinin nikahını, Açıksaray’ın eşsiz güzelliği Mantarkaya önünde kıyan Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çifte her iki cihan saadeti diledi. 
Gülşehir ilçesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Mantarkaya zaman zaman genç çiftlerin nikahları içinde mekan oluyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Mantarkaya zaman zaman genç çiftlerin nikahları içinde mekan oluyor.

 

Sultan ve Furkan çiftinin nikahlarının kıyılması için tercih ettikleri mekan olan Mantarkaya'da hayatlarındaki bu son derece güne görsel bir güzellik katan çiftin yanında olan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, gençlerin nikahını da kıyan isim oldu.  

 

Çaycı ve Pala ailelerinin kıymetli evlatları Sultan &Furkan çiftinin nikahını, Açıksaray’ın eşsiz güzelliği Mantarkaya önünde kıyan Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çifte her iki cihan saadeti diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.