Kaymaklı'da mezarlıklar temizleniyor

İLÇELER 06.07.2022 - 13:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kaymaklı'da mezarlıklar temizleniyor

Nevşehir merkeze bağlı Kaymaklı kasabasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklar sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kaymaklı kasabasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklar sürüyor.  Bayram tatili süresince Kaymaklı kasabası sakinlerinin ve kasaba dışından beldeye gelerek mezarlığı ziyaret edecek olanlara yönelik temizlik çalışmalarına hız veren Kaymaklı belediyesi ekipleri bir yandan da bakım ve onarıma ihtiyaç duyulan mezarlıkları da onarıyor.   Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, "Ölüsüne faydası olmayanın dirisine de olmaz imiş. Bu düstur ile yaklaşan bayram öncesinde mezarlığımızda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah vatandaşlarımız bayram tatili süresince de mezarlığımızdaki yakınlarını temiz bir ortamda ziyaret edebilecekler" dedi. 
Nevşehir merkeze bağlı Kaymaklı kasabasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklar sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kaymaklı kasabasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklar sürüyor. 

Bayram tatili süresince Kaymaklı kasabası sakinlerinin ve kasaba dışından beldeye gelerek mezarlığı ziyaret edecek olanlara yönelik temizlik çalışmalarına hız veren Kaymaklı belediyesi ekipleri bir yandan da bakım ve onarıma ihtiyaç duyulan mezarlıkları da onarıyor.  

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, "Ölüsüne faydası olmayanın dirisine de olmaz imiş. Bu düstur ile yaklaşan bayram öncesinde mezarlığımızda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımıza hız verdik. İnşallah vatandaşlarımız bayram tatili süresince de mezarlığımızdaki yakınlarını temiz bir ortamda ziyaret edebilecekler" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.