Özgöçmen

Suvermez Kapadokyaspor'da şok ayrılık

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 06.11.2022 - 22:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Suvermez Kapadokyaspor'da şok ayrılık

Bölgesel Amatör Ligde Nevşehiri temsil eden Suvermez Kapadokyaspor teknik direktörü Okan Miçooğulları takıma veda etti.
    Geçtiğimiz sezon Suvermez Kapadokyaspor takımın teknik direktörlüğüne gelen isminden çokça da bahsettiren Okan Miçooğulları Suvermez Kapadokyaspor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. Suvermez Kapadokyaspor sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda; "Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil, çünkü ayrılsak da kalplerimiz bir. Teknik sorumlumuz Bülent Okan Miçooğulları ile karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunuyoruz. Kendisine vermiş olduğu emekler, yapmış olduğu fedakarlıklar için teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar diliyoruz" şeklinde oldu.
Bölgesel Amatör Ligde Nevşehiri temsil eden Suvermez Kapadokyaspor teknik direktörü Okan Miçooğulları takıma veda etti.

 

 

Geçtiğimiz sezon Suvermez Kapadokyaspor takımın teknik direktörlüğüne gelen isminden çokça da bahsettiren Okan Miçooğulları Suvermez Kapadokyaspor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.
Suvermez Kapadokyaspor sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda; "Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil, çünkü ayrılsak da kalplerimiz bir. Teknik sorumlumuz Bülent Okan Miçooğulları ile karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunuyoruz. Kendisine vermiş olduğu emekler, yapmış olduğu fedakarlıklar için teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar diliyoruz" şeklinde oldu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.