İYİ Parti İl Başkanı Ömer, “Rasim Arı’ya davetimiz halen geçerlidir”

GÜNCEL 03.02.2022 - 20:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İYİ Parti İl Başkanı Ömer, “Rasim Arı’ya davetimiz halen geçerlidir”

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Parti’den istifa eden Rasim Arı’dan henüz bir dönüş olmadığını ve Arı’ya çağrılarının halen devam ettiğini söyledi.
    NEVŞEHİR(KHA)-İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Parti’den geçtiğimiz ay istifa eden Rasim Arı’nın çağrılarına henüz cevap vermediğini belirtirken İYİ Parti kapısının Rasim Arı’ya açık olduğunu bir kez daha yineledi. Ay, “Rasim Arı’nın AK Parti’den istifa etmesini olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Doğru bir adım atmıştır. Ancak henüz bir karar vermediği anlaşılıyor. Bizim davetimiz geçerlidir. Kendisinin kararına da saygılıyız. Gelirse İYİ Parti’ye güç katacaktır diye düşünüyoruz. Gelip gelmeme kararı kendisine aittir. Biz kendisine kapımızın halen açık olduğunu söylemek istiyorum.  Yani Rasim Arı ile henüz görüşmedik. Çağrımız devam ediyor diyebiliriz” diye konuştu. “İYİ Parti’ye gençlerin büyük ilgisi var” İYİ Parti’ye özellikle gençlerin son derece büyük ilgisi olduğunu da ifade eden İl Başkanı Ömer Ay, AK Parti hükümetinin artık Türkiye’yi yönetemediğini belirtti. Ay, “Gerçekten İYİ Parti Türkiye’nin umudu haline geldi. Süratli bir şekilde büyüyoruz. Önceki akşam 20 mühendisimiz ile bir araya geldik. Daha önce ki gün de bir başka grubun İYİ Parti’ye katılımını konuştuk. Önümüzdeki günlerde Ziraat Mühendisleri ve Veterinerler ile bir toplantı yapacağız. Yani İYİ Parti’ye ilgi çok artıyor. Gençlerimiz İYİ Parti’ye katılımda yarışıyorlar. Biz bu durumdan son derece memnunuz. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Sürekli olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da motivasyonumuzu artırıyor. Türkiye AK Parti iktidarı ile yönetilemez duruma gelmiştir. Ekonomik sıkıntılar hat safhadadır” dedi. “Elektrik ve doğalgaz zamları kışın zor geçeceğini gösteriyor” Ocak ayından itibaren elektrik ve doğalgaz faturalarının yüksek gelmesi ile ilgilide değerlendirmede bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay asgari ücret ve memura yapılan zamlar elektrik ve doğalgaza yapılan zamlarla geri alınmıştır dedi. Ay,  “Elektrik ve doğalgaz zamları can yakıyor. Büyük tepkileri biz de görüyoruz. Elektrik ve doğalgaza çok zam yapılmıştır. Bunu asla doğru bulmuyoruz. Elektriğin ve doğalgazın maliyetleri bu kadar yükselmediği halde bu zamlar hükümet tarafından yapılmıştır. Kışın zor geçeceği anlaşılıyor. Vatandaşın haline çok üzülüyoruz. Asgari ücret ve memura yapılan zamlar sadece elektriğe yapılan zamlarla geri alınmıştır” şeklinde konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Parti’den istifa eden Rasim Arı’dan henüz bir dönüş olmadığını ve Arı’ya çağrılarının halen devam ettiğini söyledi.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)-İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, AK Parti’den geçtiğimiz ay istifa eden Rasim Arı’nın çağrılarına henüz cevap vermediğini belirtirken İYİ Parti kapısının Rasim Arı’ya açık olduğunu bir kez daha yineledi. Ay, “Rasim Arı’nın AK Parti’den istifa etmesini olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Doğru bir adım atmıştır. Ancak henüz bir karar vermediği anlaşılıyor. Bizim davetimiz geçerlidir. Kendisinin kararına da saygılıyız. Gelirse İYİ Parti’ye güç katacaktır diye düşünüyoruz. Gelip gelmeme kararı kendisine aittir. Biz kendisine kapımızın halen açık olduğunu söylemek istiyorum.  Yani Rasim Arı ile henüz görüşmedik. Çağrımız devam ediyor diyebiliriz” diye konuştu.

“İYİ Parti’ye gençlerin büyük ilgisi var”

İYİ Parti’ye özellikle gençlerin son derece büyük ilgisi olduğunu da ifade eden İl Başkanı Ömer Ay, AK Parti hükümetinin artık Türkiye’yi yönetemediğini belirtti. Ay, “Gerçekten İYİ Parti Türkiye’nin umudu haline geldi. Süratli bir şekilde büyüyoruz. Önceki akşam 20 mühendisimiz ile bir araya geldik. Daha önce ki gün de bir başka grubun İYİ Parti’ye katılımını konuştuk. Önümüzdeki günlerde Ziraat Mühendisleri ve Veterinerler ile bir toplantı yapacağız. Yani İYİ Parti’ye ilgi çok artıyor. Gençlerimiz İYİ Parti’ye katılımda yarışıyorlar. Biz bu durumdan son derece memnunuz. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Sürekli olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da motivasyonumuzu artırıyor. Türkiye AK Parti iktidarı ile yönetilemez duruma gelmiştir. Ekonomik sıkıntılar hat safhadadır” dedi.

“Elektrik ve doğalgaz zamları kışın zor geçeceğini gösteriyor”

Ocak ayından itibaren elektrik ve doğalgaz faturalarının yüksek gelmesi ile ilgilide değerlendirmede bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay asgari ücret ve memura yapılan zamlar elektrik ve doğalgaza yapılan zamlarla geri alınmıştır dedi. Ay,  “Elektrik ve doğalgaz zamları can yakıyor. Büyük tepkileri biz de görüyoruz. Elektrik ve doğalgaza çok zam yapılmıştır. Bunu asla doğru bulmuyoruz. Elektriğin ve doğalgazın maliyetleri bu kadar yükselmediği halde bu zamlar hükümet tarafından yapılmıştır. Kışın zor geçeceği anlaşılıyor. Vatandaşın haline çok üzülüyoruz. Asgari ücret ve memura yapılan zamlar sadece elektriğe yapılan zamlarla geri alınmıştır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.