Özgöçmen

Başkan İbaş’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 29.08.2022 - 16:47, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan İbaş’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 30Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Başkan Celal Alper İbaş, mesajında; “Tarihe baktığımızda, ülkemizin her bir karış toprağının vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan kahramanlarca kazanıldığını görüyoruz. Onlarca devletin hâkimiyet kurmak için can attığı ülkemiz, birlik ve beraberlik içindeki yurttaşlarımızın ve kahraman askerlerimizin azimli mücadelesiyle kurtarılmıştır. Canla başla verilen bu mücadelelerin ve zaferlerin en önemlilerinden biri; istiklal mücadelemizin verildiği Kurtuluş Savaşı’nın seyrini ve sonucunu belirleyen, Büyük Taarruz ’un son günü gerçekleşen Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin kazanıldığı o anlamlı ve büyük gündür 30 Ağustos 1922… Bugün 100. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı; küllerinden yeniden doğmuş bir ülkenin bağımsız, laik ve demokratik geleceğinin kıvılcımını da yakmıştır. Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Birlik, beraberlik ve azimle elde edilen bu zafer, ülkemizin geleceğe dair umutlarını yeşertmiş, aynı zamanda Cumhuriyetimizi de filizlendirmiştir. Bağımsızlık, barış, kardeşlik ve huzurun hâkim olduğu bir ülke için ağır şartlar altında verilen tarihi mücadelenin başkahramanları olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman askerlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor; ülkemizden barışın, birlik ve beraberliğin eksik olmaması temennilerimle 100. yılında duyduğum gurur ve mutluluk ile 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.” dedi.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 30Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Celal Alper İbaş, mesajında; “Tarihe baktığımızda, ülkemizin her bir karış toprağının vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan kahramanlarca kazanıldığını görüyoruz. Onlarca devletin hâkimiyet kurmak için can attığı ülkemiz, birlik ve beraberlik içindeki yurttaşlarımızın ve kahraman askerlerimizin azimli mücadelesiyle kurtarılmıştır. Canla başla verilen bu mücadelelerin ve zaferlerin en önemlilerinden biri; istiklal mücadelemizin verildiği Kurtuluş Savaşı’nın seyrini ve sonucunu belirleyen, Büyük Taarruz ’un son günü gerçekleşen Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin kazanıldığı o anlamlı ve büyük gündür 30 Ağustos 1922…

Bugün 100. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı; küllerinden yeniden doğmuş bir ülkenin bağımsız, laik ve demokratik geleceğinin kıvılcımını da yakmıştır. Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Birlik, beraberlik ve azimle elde edilen bu zafer, ülkemizin geleceğe dair umutlarını yeşertmiş, aynı zamanda Cumhuriyetimizi de filizlendirmiştir.

Bağımsızlık, barış, kardeşlik ve huzurun hâkim olduğu bir ülke için ağır şartlar altında verilen tarihi mücadelenin başkahramanları olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman askerlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor; ülkemizden barışın, birlik ve beraberliğin eksik olmaması temennilerimle 100. yılında duyduğum gurur ve mutluluk ile 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.