GÖR-BİR ziyaret tepesine döndü

NEVŞEHİR 12.05.2022 - 13:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

GÖR-BİR ziyaret tepesine döndü

Engelliler haftasında en çok ziyaret edilen mekanların başında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği geliyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Engelliler haftasında en çok ziyaret edilen mekanların başında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği geliyor.   Hafta nedeniyle İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve yardımcısı, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Gürbüz, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Baltacı, Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek derneğe ziyarette bulundular.    Dernek Başkanı Erol Mutlu, derneğin faaliyetleriyle ilgili ziyaretçilerine bilgiler aktarırken, ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti. 
Engelliler haftasında en çok ziyaret edilen mekanların başında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği geliyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Engelliler haftasında en çok ziyaret edilen mekanların başında Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği geliyor.

 

Hafta nedeniyle İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve yardımcısı, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Gürbüz, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Baltacı, Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek derneğe ziyarette bulundular. 

 

Dernek Başkanı Erol Mutlu, derneğin faaliyetleriyle ilgili ziyaretçilerine bilgiler aktarırken, ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.