Üçüncü Koğuş Nevşehir’de sahnelendi

KÜLTÜR SANAT 07.05.2022 - 23:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Üçüncü Koğuş Nevşehir’de sahnelendi

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’in oyuncu kadrosundaki birçok ismin rol adlıkları Üçüncü Koğuş adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Büyük ilgi gören etkinlikler çerçevesinde Üçüncü Koğuş adlı tiyatro oyunu Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.   Hüseyin Öztürk’ün yazıp yönettiği ve Hacı Ali Konuk, Sinan Koşan, Ali Fuat Pekzeren, Hüseyin Öztürk ve Osman Büyük gibi usta isimlerin rol aldıkları oyun büyük ilgi gördü.   Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, izleyicileri kahkahaya boğan oyun sonrasında sanatçıları tebrik etti. Usta sanatçılar ile birlikte sahnede fotoğraf çektiren Başkan Savran, önümüzdeki haftalarda gerçekleştirecekleri konser, tiyatro, söyleşi gibi etkinliklerle Nevşehirlileri Türkiye’nin değerli sanatçıları ve yazarlarıyla buluşturmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’in oyuncu kadrosundaki birçok ismin rol adlıkları Üçüncü Koğuş adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Büyük ilgi gören etkinlikler çerçevesinde Üçüncü Koğuş adlı tiyatro oyunu Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

 

Hüseyin Öztürk’ün yazıp yönettiği ve Hacı Ali Konuk, Sinan Koşan, Ali Fuat Pekzeren, Hüseyin Öztürk ve Osman Büyük gibi usta isimlerin rol aldıkları oyun büyük ilgi gördü.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, izleyicileri kahkahaya boğan oyun sonrasında sanatçıları tebrik etti. Usta sanatçılar ile birlikte sahnede fotoğraf çektiren Başkan Savran, önümüzdeki haftalarda gerçekleştirecekleri konser, tiyatro, söyleşi gibi etkinliklerle Nevşehirlileri Türkiye’nin değerli sanatçıları ve yazarlarıyla buluşturmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.